Novo slavlje kod Ražnatovića! A razlog je… Nakon svadbe,objavila ovo…

Poznata pevačica Ceca Ražnatović ne krije koliko je ponosna na to što je njen naslednik Veljko diplomirao na Fakultetu za menadžment i ekonomiju u Banjaluci. Ona je, navodi se, odmah podelila lepe vesti s javnošću, a u porodičnoj kući zasigurno se organizuje još jedno slavlje ovim povodom.

– Veljko i Bogdana su trenutno u Banjaluci, on je juče branio diplomski rad i moram da kažem da sam jako ponosna – ispričala je pevačica.

Ali,takođe, ona se na kratko osvrnula i na svadbu decenije, koja se nedavno desila, pa je otkrila kakva je atmosfera u kući.

– Lepo je, super se slažemo, sumiramo utiske. Bila je prelepa svadba – ispričala je pevačica pa otkrila i koliko joj znači što će se Veljkov sin zvati kao njen pokojni suprug, Željko, kao i to da li je uticala na izbor.

– Nisam uticala, niti se iko mešao u izbor imena kada su moja deca bila u pitanju, samo suprug i ja. Potpuno je prirodno da njih dvoje odluče. Meni je najbitnije da je dete živo i zdravo, ali je jako lepo da se dete zove po svom dedi, zašto da ne? I Veljko je dobio ime po Željkovom ocu – zaključila je Ceca.