Da srce prepukne…Severina uputila potresnu poruku baš njima…!

Mogli smo videti da je čitav region potresla vest kada je muzičkoj zvezdi Severini Kojić pre nekoliko dana sudskom odlukom oduzeto dete, nad kojim će od sada starateljstvo imati njen bivši suprug Milan Popović.

Dakle,mnoge javne ličnosti podržale su Severinu, te su joj poručile da bude jaka i da nastavi da se bori za svoje dete, a sada je pevačica odlučila da se svima njima obrati putem svog Instagram profila.

Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osećaj da si nekome u mislima, da te razumeju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osetila po jednu malu molitvu… Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora i hvala Bosni i Hercegovini i svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome… Slali su mi vaše tekstove kao vetar u leđa u ovom moru tuge u celoj regiji. Vidimo se večeras. Volim vas i molim vas, večeras samo veselje i ljubav – napisla je pevačica.

Severina će sina sada, po odluci suda, viđati dva puta nedeljno i svakog dugog vikenda, dok će ostatak vremena pevačicin naslednik provoditi sa svojim ocem.