David progovorio o bratovim suzama! Zatim opleo brutalno po Dalili… (VIDEO)

Bivši učesnik Zadruge David Dragojević je protekle noći otvorio dušu i odgovarao na pitanja koja su mu novinari postavljali iz studija postavljala. On se dotakao i teme o njegovom odnosu sa bratom Dejanom Dragojevićem, a za njegovo ponašanje okrivio je njegovu suprugu Dalilu.

Dejan i Dalila su pričali da ste sve radili zarad marketinga, kako su se ponašali kada ste se videli prvi put posle ”Zadruge 2”, glasilo je jedno od pitanja.

– Oni su bili kod nas u Beogradu, nisam ništa loše primetio. Plac nema nikakve veze! Mungos je njima pomogao za to, za svadbu niko nije zvao, ručak nije postojao. Sve je krenulo od te Daliline poruke. Ja njima nisam dukseve poslao zbog marketinga, Ana zna da se ja novinarima ne javljam. Ja sam sve to poslao iz srca – objasnio je David.

Dakle,kada je Ana ušla u Zadrugu, očekivali su da će ona razjasniti neke stvari, jer su neka ubeđenja bila neosnovana i da će se taj odnos izgladiti. Njihov odnos je bio sve gori i gori. Šta si očekivao od Aninog ulaska u Zadrugu i njenog pozdravljanja sa Dalilom i Dejanom?

Njima čim ne ideš niz dlaku, oni se odmah okrenu protiv te osobe. Ali, vidim da se Ana pozdravila, ja sam gledao sve vreme. Ona je rekla da nije sve kao što pričaju, oni su njoj odmah uzvratili. Ja sam seo kad sam došao za Novu Godinu, pitao sam gde je Dejan i prilazim, oni gledaju u pod. Nisam ja majmun, ja osetim šta se dešava. Oni su ti koji su o meni svašta pričali! – rekao je David.

Da li si očekivao takav zid na koji si naišao ili si mislio da su se tu samo javile neke varnice ili nesuglasice koje ste mogli odmah da rešite? – glasilo je pitanje.

– Ja sam osetio taj zid, on kao da ima neku kočnicu! On je moj brat, ja ga znam kakav je, on se samo šali! Ne znam da li on to radi samo da se dodvorava. Zašto nije ustao i rekao da sednem? Svi čekaju svoju porodicu. On kao ide i plače, van pameti – rekao je David.

Da li su njegove suze bile lažne ili iskrene?

– Njegove suze su zato što nije uradio onako kako on hoće, to je njega povredilo. Plače što ga pogode neke stvari. Kad je bilo pitanje za Karića, on je deset minuta sedeo ispred da ne bi slušao, onda kreće da joj pridikuje, ona mu se drčno obrati i on zaćuti – rekao je David.

Mnogi su promenili stav, a nekada su osuđivali tebe. Da li misliš da se sada pokazala ta prava slika i da se zapravo videlo šta je istina i ko tu kosi, a ko vodu nosi?

– Meni je drago da se to pokazalo napolju, a to su moji prijatelji. Žene od tih prijatelja su se meni javljale, videlo se šta se dešava i koliko ona utiče na njega – rekao je David.