Soba za dete od nekoliko hiljada evra! Nećete verovati koliko je Veljko izdvojio za dečiju sobu!

Sin folk dive ,Cece,Veljko Ražnatović se početkom juna postati otac, a da se već uveliko raduje nasledniku kog će mu roditi supruga Bogdana, jasno je i po tome što već priprema sobu za naslednika i ne žali para da bude urađeno na najvećem novou.

Dakle,kako izvor blizak porodici Ražnatović otkriva, Veljko ne može da dočeka narednih nekoliko meseci i slobodno vreme je posvetio tome da olakša ovaj period Bogdani i da se pobrine za naslednikovu oazu.

Iako su majke te koje svaki sekund koriste razmišljajući o sobi za bebe i sve što je vezano za opremu pred rođenje deteta, kod Bogdane i Veljka je to obrnuto. On je rešio da potpuno odmeni Bogdanu i da većinu obaveza reši sam, kako se ona ne bi mučila. Kada ne trenira i nema obaveze, ulazi na sve moguće portale i gleda ponude za dečiju sobu, a često se desi da mu tako prođu sati i sati. Naravno, fokusiran je na strane sajtove, gde sitnice koštaju nekoliko hiljade evra, ali se time uopšte ne opterećuje navodi izvor i otkriva detalje Veljkovih priprema za dolazak naslednika.

On je kao dete uzbuđen zbog naslednika i uživanje mu je da kupuje opremu. Budući da mu je to prvo dete, razmišlja tako da je najskuplja oprema i najbolja. Samo će za dva teksta dati nekoliko hiljada evra. Osim toga, našao je poseban nameštaj gde će Bogdana i on sedeti dok uspavljuju dečaka, a tu su i sto za presvlačenje bebe u sklopu kog je kadnica, zatim razne igračke koje će kupiti za sve uzraste svog naslednika. Najskuplje će ga izaći rasveta koja ne smeta novorođenčetu, a koja se kreće i to 5.000 evra. Jedino oko čeka ne mora da brine jeste skupocena kolevka koja će biti poklon od njegove mame, ali će sve ukupno izaći nešto više od 30.000 evra – kaže izvor ističe da su majka Ceca i sestra Anastasija od velike pomoći u potrazi za savršenom opremom.

Kad god nađe nešto što mu deluje zanimljivo, on pošalje majci i sestri da kažu svoje mišljenje. Od izuzetne mu je važnosti da i one učestvuju u svemu, budući da su uzbuđene zbog dolaska novog člana porodice. I dok Bogdana aminuje sve što joj Veljko pokaže, Anastasija i Ceca ga usmere i pokažu mu opremu koja bi se možda bolje uklopila od te. On gleda da sve bude modreno, a Ceca je ipak za tradicionalniji nameštaj. Ipak uspevaju da nađu zajednički jezik i soba će biti pravi raj za dečaka – ističe izvor i dodaje da je kupovinu garderobe Ražnatović ostavio porodici i ženi.