Seka Aleksić napušta pevanje! Sa suprugom započinje novi biznis! A evo o čemu se radi…

Poznata pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uskoro će postati ugostitelji, a kako su izjavili za dnevni list “Alo!”, uveliko rade na pokretanju novog biznisa.

Dakle, Seka i Veljko planiraju da otvore kiosk sa zdravom hranom, a radove na novom projektu lagano privode kraju.

– Budući da njih dvoje u poslednjih nekoliko godina strogo vode računa o pravilnoj ishrani, žele da svoje zdrave navike prenesu i na druge. Osim što će imati široku ponudu zdravih obroka, pevačica i njen suprug planiraju da angažuju nutricionistu, koji će deliti savete svima koji se budu hranili kod njih – otkriva izvor za gorepomenuti list.

– Otkako su se Seka i Veljko venčali, njegov plan je bio da pokrene sopstveni biznis. Međutim, dugo se nisu stekli uslovi za to jer im je oboma najpre Sekina karijera bila prioritet, a potom i njihova porodica. Tek kada je drugi put ostala trudna, počeli su da razgovaraju o novom biznisu – kaže izvor, te dodaje da je kiosk sa zdravom hranom bio logično rešenje.

– Veljko se dugo profesionalno bavi kik-boksom , a takav sil života zahteva poštovanje rigoroznih dijeta. Zbog toga je oduvek želeo da otvori restoran zdrave hrane kako bi zdrave navike preneo i na druge. Predložio je svojoj supruzi da to urade, a njoj se ideja odmah dopala – kaže izvor i objašnjava da bračnom paru nije dugo trebalo da pređe put od ideje do realizacije.

– Odmah su se raspitali o svim prednostima i manama restorana zdrave hrane, a budući da takav biznis zahteva rad i ulaganje vremena, shvatili su da im porodične obaveze u ovom trenutku to ne dozvoljavaju. U poslednjih nekoliko godina, veoma su popularni kiosci sa zdravom hranom, u kojima su korisnicima na usluzi i nutricionisti – kaže izvor i objašnjava da Seka i Veljko uveliko rade na otvaranju svog prvog kioska.

– Odmah su angažovali dizajnera, koji im je predložio da umesto klasičnog ugostiteljskog objekta otvore kiosk u obliku kamiona kakvi su popularni u Americi. Kiosk će otvoriti u blizini jednog velikog tržnog centra u Beogradu, a u planu je da imaju letnju baštu, koja će moći da se zatvori tokom zimskih dana. Planiraju da angažuju najbolje nutricioniste, ali i kuvare, jer svojim gostima žele da ponude najbolje. Plan je da na leto počnu sa radom, a ukoliko se njihov biznis pokaže uspešan, Seka i Veljko žele da otvore lanac kioska – kaže izvor na kraju.