Snimak Marka i Lune ,lome kamere, vrište… Anabela samo jedno poručila ! (VIDEO)

Tokom emisije “Gledanje snimaka” zadrugari su imali priliku da pogledaju kako je izgledala drama između Lune Đogani i Marka Miljkovića tokom žurke koja je bila u utorak. Luna mu je tada ljubomorisala što gleda u kocku umesto da uživa u pesmi koju mu je naručila, a onda je Đoganijeva poručila Marku da je ravnodušan i da je izgubila majku.

– Vidi ovo! Strašno! Više alkohola u životu da nisi uzela! Luna je kriva ovde za sve. Bojim se, ne znam… Mi smo o ovome pričali dosta dugo i napolju smo pričali dosta o njenim napadima. Bojim se, ali hajde ona je rekla da će da poradi na sebi. Ja sam tu da pomognem. Bojim se da će ovo da se dešava i do kraja rijalitija, ako nešto ne preduzmemo – govorio je Gagi Đogani.

– Blam nad blamovima. Čovek kad nije pri svesti ne može da priča ono što misli. Ružno stvarno izgleda ovo dranje. Katastrofa! Ružno je, nemam šta da kažem. Ne mogu da joj zamerim šta god da je pričala. Treba da vidimo blam i sramotu – rekao je Marko.

– Katastrofa. Verovatno bi kod kuće televizor opet nastradao. Ispada da ja ne treba da se mešam, a ako govorim kako se osećam, opet sam grdana. Ja sam spavala u krevetu kada su se oni posvađali. Mislim da je Marko bio pregrub, trebalo je da joj ispuni tu želju. To je tako malo bilo. Nije tražila ništa što nije moglo da se ispuni. Ne opravdavam ovo njihovo ponašanje. Ovo je slika i prilika njihove veze – rekla je Anabela.